آدانا کبــاب ترکیه. مواد لازم : برای ۸ سیخ. ‏٢٠٠گرم پیازرنده شده و آب گرفته شده. ‎ ۱۵ ‎گرم نمک. ‎ ‎‏١عدد فلفل دلمه‌ای قرمزنگینی خرد شده. ‎ ‎‏١‏‎ ‎قاشق چای‌خوری زیره سبز. ‎ ‎‏١‏‎ ‎قاشق غذاخوری پودر پاپریکا. ‎ ‎‏١‏‎ ‎کیلوگرم گوشت چرخ شده. طرز تهیه‎:‎. گوشت، پیاز، نمک را مخلوط کرده و ورز دهید تا چسبناک شود، سپس باقی مواد را مخلوط کرده و حداقل نیم‌ساعت دریخچال ‏بگذارید تا خودش را بگیرد. برای هرسیخ به اندازه ۱۲۰ گرم مایه کباب را بداشته وبه سیخ بکشید. سپس روی آتش مستقیم ‏کباب کنید‎. ‎نکات‎:‎. گاهی ...

آدانا کبــاب ترکیه

1-Kababe Torkiye{WwW.KamYab.Ir]

 
مواد لازم : برای ۸ سیخ

‏٢٠٠گرم پیازرنده شده و آب گرفته شده
‎ ۱۵ ‎گرم نمک
‎ ‎‏١عدد فلفل دلمه‌ای قرمزنگینی خرد شده
‎ ‎‏١‏‎ ‎قاشق چای‌خوری زیره سبز
‎ ‎‏١‏‎ ‎قاشق غذاخوری پودر پاپریکا
‎ ‎‏١‏‎ ‎کیلوگرم گوشت چرخ شده

 

طرز تهیه‎:‎
گوشت، پیاز، نمک را مخلوط کرده و ورز دهید تا چسبناک شود، سپس باقی مواد را مخلوط کرده و حداقل نیم‌ساعت دریخچال ‏بگذارید تا خودش را بگیرد.برای هرسیخ به اندازه ۱۲۰ گرم مایه کباب را بداشته وبه سیخ بکشید.سپس روی آتش مستقیم ‏کباب کنید‎

‎نکات‎:‎

گاهی در آدانا کباب، یکی، دو حبه سیر رنده شده اضافه می‌شود‎.‎

‎ ‎آدانا کباب از کوبیده ایرانی بزرگ‌تر است و مقدار بیشتری گوشت به سیخ کشیده می‌شود‎.‎
نوعی رب از فلفل قرمز شیرین در ترکیه تهیه می‌شود که اگر در دسترس‌تان بود، یک قاشق غذاخوری از آن را به مایه گوشت ‏اضافه کنید و از طعم آن لذت ببرید‎.‎
‎ ‎آدانا کباب را به جای چلو با خوراکی مرکب از بلغور و گوجه‌فرنگی که گاهی بسیار تند است، سرو می‌کنند‎.‎
آشپزی ایده آل

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه